fbpx

Online Szolgáltatások

KéK Körkép

Próbálja ki forradalmi üzleti közösségi platformunkat!

A kekkorkep.hu segítségével könnyedén veheti fel a kapcsolatot más vállalkozásokkal, valamint megmutathatja szolgáltatását, vagy termékeit, így alakítva ki több szoros, új együttműködést más, Önnek hasznos stratégiai üzletfelekkel.

KéK Store

Webáruház, Önnek!

A KéK Store rendszerével Ön értékesítheti termékeit az összes Cégcsoport tagnak, vagy más potenciális ügyfelének.

Mi biztosítjuk a felületet, a rendszert és a látogatókat is, Ön a termékeinek bemutatásáért felel.

Online marketing

Építse márkáját, támogassa értékesítését professzionális online marketing szolgáltatásunkkal. Google kampány menedzsment, közösségi média marketing, online marketing stratégia. Legyen biztos kézben vállalkozása online jelenléte.

egyedi digitális termék fejlesztés

Egyedi elképzelése van?

Segítünk elkészíteni egyedi digitális termékét. Webes, vagy mobil applikációban gondolkodik? Egyedi rendszerre van szüksége vállalkozása céljainak eléréséhez? Válasszon megbízható és precíz szolgáltatót a már megszokott KéK minőségben.

Microsoft csomag

Kedvezményes Microsoft szolgáltatások.

Vállalkozása működéséhez nélkülözhetetlen programokat, szoftvereket most kedvezményesen is megszerezheti. A szoftvereket a Microsoft adja, a kedvezményeket pedig a KéK Cégcsoport.

esset csomag

Teljeskörű digitális védelem az internetes kártevők ellen, a világ egyik legnagyobb szolgáltatójától.

Mindezt pedig kedvezményesen veheti igénybe KéK Cégcsoport tagként

Gyakran feltett kérdések

Kék Cégcsoport Kft.

A Kék Cégcsoporthoz az alapítás óta több mint 4,000 vállalkozás csatlakozott, így olyan áron tudunk szolgáltatásokat igényelni Magyarország vezető szolgáltatóitól, melyeket egymaga egyetlen egy vállalkozás sem tudna. Így a hozzánk csatlakozott vállalkozások kedvezményesen vehetik igénybe tőlünk számos alapvető  szolgáltatásokat, mint például a telefon, internet, üzemanyag és számos más a működéshez nélkülözhetetlen szolgáltatás.

Az egyszeri csatlakozási díj nettó 27,000 forint, az állandó havidíj pedig nettó 4,500 forint melyet fél éves ciklusokban kell megfizetni.

Az online csatlakozás után (regisztráció és bankkártyás fizetés) azonnal megtekinthetővé válnak a kedvezményesen igényelhető szolgáltatások. Az igényléshez a feltüntetett kapcsolattartót kérjük felkeresni. A csatlakozással egyidőben egy munkatársunk azonnal felkeresi Önt a szükséges tudnivalókkal és lehetőségekkel. 

A Kék Cégcsoport felé az egyszeri regisztrációs díjon és a fél évente fizetendő adminisztrációs díjon felül egyéb kötelezettsége nincsen a tagoknak. Természetesen a szolgáltatások igénylése díjhoz kötött, ami azonban jóval kedvezőbb, mint a piaci listaárak.

Minden tagunknak elérhető az online KéK Körkép szolgáltatásunk, melynek keretében tagjaink szabadon kommunikálhatnak egymással. Így szerezve akár új ügyfeleket cége számára.

Csatlakozzon Ön is a KéK vállakozói közösségéhez

Csökkentse vállalkozása költségeit a Kék Cégcsoporthoz való csatlakozással csupán havi pár ezer forintért. A Cégcsoport ereje az összefogásban rejlik, így biztosítunk 10-50%-os kedvezményeket a hivatalos listaárakhoz képest. Mára már több mint 4,000 kis-és középvállalkozás élvezi a Cégcsoport nyújtotta kedvezményeket. Amennyiben csatlakozik, Ön is élvezni fogja vállalkozása profitábilisabb működését.