fbpx

Digitális Szolgáltatások

KéK Körkép

Próbálja ki forradalmi üzleti közösségi platformunkat!

A kekkorkep.hu segítségével könnyedén veheti fel a kapcsolatot más vállalkozásokkal, valamint megmutathatja szolgáltatását, vagy termékeit, így alakítva ki több szoros, új együttműködést más, Önnek hasznos stratégiai üzletfelekkel.

KéK Store

Webáruház, Önnek!

A KéK Store rendszerével Ön értékesítheti termékeit az összes Cégcsoport tagnak, vagy más potenciális ügyfelének.

Mi biztosítjuk a felületet, a rendszert és a látogatókat is, Ön a termékeinek bemutatásáért felel.

Online marketing

Építse márkáját, támogassa értékesítését professzionális online marketing szolgáltatásunkkal. Google kampány menedzsment, közösségi média marketing, online marketing stratégia. Legyen biztos kézben vállalkozása online jelenléte.

Egyedi digitális termékfejlesztés

Egyedi elképzelése van?

Segítünk elkészíteni egyedi digitális termékét. Webes, vagy mobil applikációban gondolkodik? Egyedi rendszerre van szüksége vállalkozása céljainak eléréséhez? Válasszon megbízható és precíz szolgáltatót a már megszokott KéK minőségben.

Microsoft csomag

Kedvezményes Microsoft szolgáltatások.

Vállalkozása működéséhez nélkülözhetetlen programokat, szoftvereket most kedvezményesen is megszerezheti. A szoftvereket a Microsoft adja, a kedvezményeket pedig a KéK Cégcsoport.

Esset csomag

Teljeskörű digitális védelem az internetes kártevők ellen, a világ egyik legnagyobb szolgáltatójától.

Mindezt pedig kedvezményesen veheti igénybe KéK Cégcsoport tagként

Gyakran feltett kérdések

Kék Cégcsoport Kft.

A Kék Cégcsoporthoz az alapítás óta több mint 4,000 vállalkozás csatlakozott, így olyan áron tudunk szolgáltatásokat igényelni Magyarország vezető szolgáltatóitól, melyeket egymaga egyetlen egy vállalkozás sem tudna. Így a hozzánk csatlakozott vállalkozások kedvezményesen vehetik igénybe tőlünk számos alapvető  szolgáltatásokat, mint például a telefon, internet, üzemanyag és számos más a működéshez nélkülözhetetlen szolgáltatás.

Az ingyenes csatlakozással Önnek elérhetővé válik a KéK Körkép felületünk, ahol ingyenesen tud kapcsolatba lépni több mint 4,000 vállalkozással Magyarország szerte. Mutassa be üzletét, termékeit és szolgáltatásait, keressen új partnereket és beszállítókat, mindezt teljesen ingyen!

A kedvezményes szolgáltatások igénybe vétele viszont egyszeri csatlakozási díjhoz kötött, melynek díja egyszeri nettó 25,000 forint, az állandó havidíj pedig nettó 4,500 forint melyet fél éves ciklusokban kell megfizetni.

Az online csatlakozás után (regisztráció) azonnal  elérhetővé válik KéK Körkép felületünk, melyet nyugodtan használhat kapcsolat építés céljából. Ezen felül megtekinthetővé válnak a kedvezményesen igényelhető szolgáltatások is, azonban ezek igénylése már díjfizetéshez kötött. Az igényléshez, illetve a teljes jogú csatlakozáshoz kérjük a feltüntetett elérhetőséget felkeresni. A csatlakozással egyidőben egy munkatársunk azonnal felkeresi Önt a szükséges tudnivalókkal és lehetőségekkel. 

A KéK Körkép felületünk ingyenesen igénybe vehető minden vállalkozás számára.

A teljeskörű tagok esetében a Kék Cégcsoport felé az egyszeri regisztrációs díjon és a fél évente fizetendő adminisztrációs díjon felül egyéb kötelezettsége nincsen. Természetesen a szolgáltatások igénylése díjhoz kötött, ami azonban jóval kedvezőbb, mint a piaci listaárak.

Minden tagunknak elérhető az online KéK Körkép szolgáltatásunk, melynek keretében tagjaink szabadon kommunikálhatnak egymással. Így szerezve akár új ügyfeleket cége számára.

Csatlakozzon Ön is a KéK vállakozói közösségéhez

Az ingyenes csatlakozás során Ön díj mentesen használhatja a KéK Körkép felületünket, ahol több mint 4,000 előfizetői cégtaggal és ezen felül további ingyenes tagokkal is kapcsolatba lépve bemutathatja üzletét. Így szerezve új ügyfeleket vagy partnereket vállalkozása számára. Próbálja ki ingyen még ma! Ezen túlmenően a kedvezményes szolgáltatások igénylése díjfizetéshez kötött, melynek díja nettó 4,500 forint/hó! Spóroljon költségein, a listaáraknál jobb feltételek mellett! Ismerje meg azokat a szolgáltatásokat, melyeket nálunk biztosan olcsóbban kaphat meg!