fbpx

Kiemelt szolgáltatások

Vásároljon gépjárművet olcsóbban

Haszongépjármű beszerzésével fejlesztené cégét? Válogasson kedvére közel 15 importőr Partnerünk kínálatából, a személyre szabott, kiemelten kedvező árat mi garantáljuk!
Jelentős kedvezményeket kínálunk a listaárakhoz képest, így akár 23%-al olcsóbban is hozzájuthat a kiválasztott gépjárműhöz.

Referencia kalkuláció

Ha a kiválasztott konfiguráció bruttó vételára 10.000.000 Forint, KéK Cégcsoport Tagként akár 2.300.000 Forint kedvezménnyel, bruttó 7.700.000 Forintért vásárolhatja meg a gépjárművet.

A gépjárművásárlás mellett egyedi finanszírozási feltételeket is kínálunk társas vállalkozások és egyéni vállalkozók, valamint vállalkozások családtagjai, dolgozói részére!
A kedvezmény mértéke márkánként és típusonként eltérő, így minden esetben kérjen egyedi ajánlatot Munkatársainktól!

olcsóbb üzemanyag

Tankoljon sokkal olcsóbban!

A kifejezetten KéK Cégcsoport Tagoknak megalkotott MOL üzemanyagkártyával Magyarország közel 500 töltőállomásán, valamint a határon túli partnerkutaknál egyaránt kiemelt ügyfélként vásárolhat üzemanyagot!
A speciális üzemanyagkártyának köszönhetően lényegesen alacsonyabb áron tankolhatnak Tagjaink, a kedvezmény mértéke akár 40-60 Forint is lehet egy drágább kúthoz viszonyítva!
Halasztott fizetési lehetőségek, adóvisszatérítés és további számos más előny elérhető kártyabirtokosként!

Referencia kalkuláció

A töltőállomáson 400 Forintos kiírt áron 50 liter üzemanyagot vásárolunk. A helyszínen fizetendő összeg bruttó 20.000 Forint. A KéK Tagoknak megalkotott MOL kártya használatával a tankolás végösszege akár 1500-3000 Forinttal is alacsonyabb lehet, a fizetés pedig nem a helyszínen készpénzben, hanem akár 30 nappal később esedékes.

Telekommunikáció

Hihetetlen telekommunikációs kedvezmények!

Telekommunikációs eszközök és szolgáltatások akár 80% kedvezménnyel a KéK Cégcsoport Tagjainak! Csökkentse a percdíjait, havidíjait, vásároljon készüléket kimagasló engedménnyel!
Csatlakozzon Magyarország talán legnagyobb mobilflottájához, beszéljen 0 Forintos percdíjon családjával, munkatársaival és további több. mint 40.000 előfizetővel!
Alacsony havidíj és percdíj, vagy teljes korlátlanság? Melyiket választaná? Vegye fel a kapcsolatot Területi Vezető Munkatársainkkal a részletekért!

Referencia kalkuláció

A publikus üzleti díjcsomagok percdíja átlagosan bruttó 20-32 Forint között mozog. KéK Cégcsoport Tagként akár 80%-al csökkentheti percdíjait, de választhatja a teljes korlátlanságot is, melyet akár féláron biztosítunk Önnek az eddig ismert konstrukciókhoz képest.

Közel 20 év szoros együttműködés a Magyar Telekommal lehetővé teszi számunkra, hogy a listaáraknál lényegesen kedvezőbb feltételeket biztosítsunk Tagjaink részére! A már megszokott prémium szolgáltatást kaphatják, de jóval kedvezőbb áron!

kedvezményes utazás

Utazzon olcsóbban tagunkként!

A vállalkozások nem csak az üzleti életben számíthatnak a KéK Cégcsoport hatékony támogatásra, de az üdüléshez és az utazáshoz is örömmel nyújtunk segítséget.

A KéK Travel charter- és menetrendszerinti járattal elérhető, kedvelt nyaralóhelyek mellett egyéb szálláshelyeket, apartmanokat, hoteleket, repülőjegyeket kínál egész évben. A különböző városlátogatások és körutazások mellett egzotikus országokat célzó üdülőprogramok is rendelkezésre állnak. Ajánlunk tengeri és folyami hajóutakat, és amennyiben kötetlenül, de színvonalas körülmények között szeretne eltölteni egy kellemes hetet családjával vagy barátaival, az Adriai-tengeren vitorlás hajók kedvezményes bérlésére is kínálunk lehetőséget.

Magyarországi partnereinknek köszönhetően határainkon belül is színvonalas szálláshelyeket és szolgáltatásokat kínálunk. Emellett vállaljuk cégek, csoportok speciális üzleti útjainak, továbbképzéseinek, csapatépítő tréningjeinek megszervezését külföldön és belföldön egyaránt.

Kiemelkedő biztosítások

Kiemelkedő biztosítási szolgáltatások Önnek!

A KéK Pénzügyi Tanácsadó Iroda független biztosításközvetítő alkuszként szolgálja ki a Cégcsoport Tagjait! Valamennyi hazai biztosítótársaság ajánlatát összevetve, kínáljuk Ügyfeleinknek a legkedvezőbb feltételeket!
A biztosítótársaságok, mint stratégiai partnereink egyedi konstrukciókat kínálnak a Tagság részére, ez jelentkezhet akár kedvezőbb ár, vagy magasabb tartalom, biztosítási összeg formájában.

Irodánk vállalja ezen felül a biztosítók és a vállalkozások közötti kapcsolattartást, a meglévő szerződések kiértékelését és felülvizsgálatát, szükség szerint újratárgyalását, illetve a lejárt szerződések kedvezőbb feltételekkel történő újrakötését.

Gyakran feltett kérdések

Kék Cégcsoport Kft.

A Kék Cégcsoporthoz az alapítás óta több mint 4,000 vállalkozás csatlakozott, így olyan áron tudunk szolgáltatásokat igényelni Magyarország vezető szolgáltatóitól, melyeket egymaga egyetlen egy vállalkozás sem tudna. Így a hozzánk csatlakozott vállalkozások kedvezményesen vehetik igénybe tőlünk számos alapvető  szolgáltatásokat, mint például a telefon, internet, üzemanyag és számos más a működéshez nélkülözhetetlen szolgáltatás.

Az ingyenes csatlakozással Önnek elérhetővé válik a KéK Körkép felületünk, ahol ingyenesen tud kapcsolatba lépni több mint 4,000 vállalkozással Magyarország szerte. Mutassa be üzletét, termékeit és szolgáltatásait, keressen új partnereket és beszállítókat, mindezt teljesen ingyen!

A kedvezményes szolgáltatások igénybe vétele viszont egyszeri csatlakozási díjhoz kötött, melynek díja egyszeri nettó 25,000 forint, az állandó havidíj pedig nettó 4,500 forint melyet fél éves ciklusokban kell megfizetni.

Az online csatlakozás után (regisztráció) azonnal  elérhetővé válik KéK Körkép felületünk, melyet nyugodtan használhat kapcsolat építés céljából. Ezen felül megtekinthetővé válnak a kedvezményesen igényelhető szolgáltatások is, azonban ezek igénylése már díjfizetéshez kötött. Az igényléshez, illetve a teljes jogú csatlakozáshoz kérjük a feltüntetett elérhetőséget felkeresni. A csatlakozással egyidőben egy munkatársunk azonnal felkeresi Önt a szükséges tudnivalókkal és lehetőségekkel. 

A KéK Körkép felületünk ingyenesen igénybe vehető minden vállalkozás számára.

A teljeskörű tagok esetében a Kék Cégcsoport felé az egyszeri regisztrációs díjon és a fél évente fizetendő adminisztrációs díjon felül egyéb kötelezettsége nincsen. Természetesen a szolgáltatások igénylése díjhoz kötött, ami azonban jóval kedvezőbb, mint a piaci listaárak.

Minden tagunknak elérhető az online KéK Körkép szolgáltatásunk, melynek keretében tagjaink szabadon kommunikálhatnak egymással. Így szerezve akár új ügyfeleket cége számára.

Csatlakozzon Ön is a KéK vállakozói közösségéhez

Az ingyenes csatlakozás során Ön díj mentesen használhatja a KéK Körkép felületünket, ahol több mint 4,000 előfizetői cégtaggal és ezen felül további ingyenes tagokkal is kapcsolatba lépve bemutathatja üzletét. Így szerezve új ügyfeleket vagy partnereket vállalkozása számára. Próbálja ki ingyen még ma! Ezen túlmenően a kedvezményes szolgáltatások igénylése díjfizetéshez kötött, melynek díja nettó 4,500 forint/hó! Spóroljon költségein, a listaáraknál jobb feltételek mellett! Ismerje meg azokat a szolgáltatásokat, melyeket nálunk biztosan olcsóbban kaphat meg!