fbpx

Szolgáltatások

Kiemelt szolgáltatások

Olcsóbb gépjármű vásárlás, Kedvezményes üzemanyag, Telekommunikáció, Kiemelkedő biztosítások, Exkluzív utazási árajánlatok, Cafetéria és juttatások.

Extra szolgáltatások

Hitel és ügyintézés, Mobil készülékek és szerviz, Pályázatfigyelés, Irodaszer szolgáltatás, Gáz és energia, Mediátori tevékenység, Egészség és nyugdípénztár, Flottakövetés, Épületgépészet

Online szolgáltatások

A KéK Cégcsoport online szolgáltatásai avval a céllal jöttek létre, hogy támogassa tagjait a digitális üzleti szolgáltatásokban rejlő lehetőségek kiaknázására. Mind ezt a már megszokott legmagasabb minőségben, Magyarország legjobb és legnagyobb beszállítóitól.

Gyakran feltett kérdések

Kék Cégcsoport Kft.

A Kék Cégcsoporthoz az alapítás óta több mint 4,000 vállalkozás csatlakozott, így olyan áron tudunk szolgáltatásokat igényelni Magyarország vezető szolgáltatóitól, melyeket egymaga egyetlen egy vállalkozás sem tudna. Így a hozzánk csatlakozott vállalkozások kedvezményesen vehetik igénybe tőlünk számos alapvető  szolgáltatásokat, mint például a telefon, internet, üzemanyag és számos más a működéshez nélkülözhetetlen szolgáltatás.

Az egyszeri csatlakozási díj nettó 27,000 forint, az állandó havidíj pedig nettó 4,500 forint melyet fél éves ciklusokban kell megfizetni.

Az online csatlakozás után (regisztráció és bankkártyás fizetés) azonnal megtekinthetővé válnak a kedvezményesen igényelhető szolgáltatások. Az igényléshez a feltüntetett kapcsolattartót kérjük felkeresni. A csatlakozással egyidőben egy munkatársunk azonnal felkeresi Önt a szükséges tudnivalókkal és lehetőségekkel. 

A Kék Cégcsoport felé az egyszeri regisztrációs díjon és a fél évente fizetendő adminisztrációs díjon felül egyéb kötelezettsége nincsen a tagoknak. Természetesen a szolgáltatások igénylése díjhoz kötött, ami azonban jóval kedvezőbb, mint a piaci listaárak.

Minden tagunknak elérhető az online KéK Körkép szolgáltatásunk, melynek keretében tagjaink szabadon kommunikálhatnak egymással. Így szerezve akár új ügyfeleket cége számára.

Csatlakozzon Ön is a KéK vállakozói közösségéhez

Csökkentse vállalkozása költségeit a Kék Cégcsoporthoz való csatlakozással csupán havi pár ezer forintért. A Cégcsoport ereje az összefogásban rejlik, így biztosítunk 10-50%-os kedvezményeket a hivatalos listaárakhoz képest. Mára már több mint 4,000 kis-és középvállalkozás élvezi a Cégcsoport nyújtotta kedvezményeket. Amennyiben csatlakozik, Ön is élvezni fogja vállalkozása profitábilisabb működését.