fbpx

Extra Szolgáltatások

KEDVEZMÉNYES IRODASZER SZOLGÁLTATÁS

Spóroljon irodaszer költségein velünk!

A KéK Cégcsoport Magyarország piacvezető papír, író- és irodaszer, illetve számítástechnikai eszköz kereskedelmi és szolgáltató vállalatával együttműködve szolgálja ki a tagjai ilyen irányú igényeivel. Intézze kényelmesen az irodaszerek gyors beszerzését! Partnereink webáruházán keresztül megrendelhet mindent, amire szüksége van az irodai munkában. A KéK Cégcsoport segítségével a termékeket a hivatalos nagykereskedelmi ár alatt szerezheti be, valamint nettó 15 000 forintos megrendelés felett biztosítjuk a díjtalan házhozszállítás 48 órán belül.

MEDIÁTORI TEVÉKENYSÉG

Mediátori segítség Önnek!

A mediátori iroda üzleti ügyekben és jogi eljárásokban vállal képviseletet, közvetítést, tanácsadást és konzultációt. Az iroda képviselői az alábbi területen tudnak szakmai segítséget nyújtani a Cégcsoport tagjai számára: polgárjogi mediáció, büntetőjogi mediáció, gazdasági jogi mediáció. A szolgáltatás részét képezi a tartozások kezelése és rendezése, peres ügyek előmozdítása és megoldása tárgyalás útján, adóhatósági vizsgálatokkal kapcsolatos konzultáció.

EGÉSZSÉG ÉS NYUGDÍJPÉNZTÁR

Flottakövetés

Intelligens flottakövetés!

A KéK Cégcsoport által felkínált intelligens flottakövető rendszer hasznos funkciók sokaságát kínálja. Ezek közé tartozik az e-útdíj online tervezésének és nyilvántartásának lehetősége, a parkolási funkció (parkolási díj készpénzes kifizetését kiváltó megoldás), az illetéktelen behatolás esetén riasztást küldő védelmi rendszer (így lehetőség van a gépjármű működésének letiltására). A rendszer segítségével az üzemeltető folyamatosan követheti valamennyi gépjármű helyzetét és menetadatait.

A flottakövető rendszer nemcsak személy- és tehergépkocsikra, de mezőgazdasági gépekre, munkagépekre és más haszongépekre is alkalmazható, mezőgazdasági és ipari felhasználásra egyaránt ajánlott.

ÉPÜLETGÉPÉSZET

Gyakran feltett kérdések

Kék Cégcsoport Kft.

A Kék Cégcsoporthoz az alapítás óta több mint 4,000 vállalkozás csatlakozott, így olyan áron tudunk szolgáltatásokat igényelni Magyarország vezető szolgáltatóitól, melyeket egymaga egyetlen egy vállalkozás sem tudna. Így a hozzánk csatlakozott vállalkozások kedvezményesen vehetik igénybe tőlünk számos alapvető  szolgáltatásokat, mint például a telefon, internet, üzemanyag és számos más a működéshez nélkülözhetetlen szolgáltatás.

Az ingyenes csatlakozással Önnek elérhetővé válik a KéK Körkép felületünk, ahol ingyenesen tud kapcsolatba lépni több mint 4,000 vállalkozással Magyarország szerte. Mutassa be üzletét, termékeit és szolgáltatásait, keressen új partnereket és beszállítókat, mindezt teljesen ingyen!

A kedvezményes szolgáltatások igénybe vétele viszont egyszeri csatlakozási díjhoz kötött, melynek díja egyszeri nettó 25,000 forint, az állandó havidíj pedig nettó 4,500 forint melyet fél éves ciklusokban kell megfizetni.

Az online csatlakozás után (regisztráció) azonnal  elérhetővé válik KéK Körkép felületünk, melyet nyugodtan használhat kapcsolat építés céljából. Ezen felül megtekinthetővé válnak a kedvezményesen igényelhető szolgáltatások is, azonban ezek igénylése már díjfizetéshez kötött. Az igényléshez, illetve a teljes jogú csatlakozáshoz kérjük a feltüntetett elérhetőséget felkeresni. A csatlakozással egyidőben egy munkatársunk azonnal felkeresi Önt a szükséges tudnivalókkal és lehetőségekkel. 

A KéK Körkép felületünk ingyenesen igénybe vehető minden vállalkozás számára.

A teljeskörű tagok esetében a Kék Cégcsoport felé az egyszeri regisztrációs díjon és a fél évente fizetendő adminisztrációs díjon felül egyéb kötelezettsége nincsen. Természetesen a szolgáltatások igénylése díjhoz kötött, ami azonban jóval kedvezőbb, mint a piaci listaárak.

Minden tagunknak elérhető az online KéK Körkép szolgáltatásunk, melynek keretében tagjaink szabadon kommunikálhatnak egymással. Így szerezve akár új ügyfeleket cége számára.

Csatlakozzon Ön is a KéK vállakozói közösségéhez

Az ingyenes csatlakozás során Ön díj mentesen használhatja a KéK Körkép felületünket, ahol több mint 4,000 előfizetői cégtaggal és ezen felül további ingyenes tagokkal is kapcsolatba lépve bemutathatja üzletét. Így szerezve új ügyfeleket vagy partnereket vállalkozása számára. Próbálja ki ingyen még ma! Ezen túlmenően a kedvezményes szolgáltatások igénylése díjfizetéshez kötött, melynek díja nettó 4,500 forint/hó! Spóroljon költségein, a listaáraknál jobb feltételek mellett! Ismerje meg azokat a szolgáltatásokat, melyeket nálunk biztosan olcsóbban kaphat meg!