fbpx

Extra Szolgáltatások

Hitel és ügyintézés

Hitel gyorsabban, szakszerűen!

Tagjaink részére segítséget nyújtunk vállalkozásának finanszírozásában és hitelezésében, legyen szó beruházásról, pályázat előfinanszírozásáról, vagy folyószámlahitelről. A KéK Cégcsoport tagjaként nem kell bankfiókban sorban állnia, hanem a területi vezető, mint egy személyi bankár felméri az Ön pénzügyi igényét, és a területileg illetékes bankfiókban a kijelölt kapcsolattartón keresztül el tudja indítani az igényeket, segít a nyomtatványcsomagok megszerzésében, kitöltésében.A gyors előminősítés során meghatározásra kerül, hogy a vállalkozás mekkora és milyen jellegű hitelre tarthat igényt. A KéK Cégcsoport támogatásával egyszerűbb és olcsóbb a hitelfelvétel, és a különböző bankokkal megkötött együttműködési megállapodás alapján egyedi kamatkondíciók érhetők el.

MOBILTELEFON KÉSZÜLÉKEK ÉS SZERVIZ

A KéK Cégcsoport tagjai szaküzletünkben jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá a vállalkozás működéséhez elengedhetetlen mobilkommunikációs eszközökhöz és kiegészítőkhöz. A tagok számára korszerű, saját márkanévvel ellátott készülékekkel, mobiltelefonokat, táblagépeket és kiegészítőket (tok, töltő, adatkábel, stb.) kínálunk kedvezményes előfizetésekkel. Tagjaink részére a készülékekből és tartozékokból egyaránt 5% kedvezményt biztosítunk.

PÁLYÁZATFIGYELÉS

Pályázna cégével, de ez idegen terep Önnek?
Nem tudja hogyan kezdjen bele?

A KéK Cégcsoport pályázatíró részlege komplex szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára, forrástervezéssel és projektek fejlesztésével is foglalkozik. Tanácsadóként veszünk részt a vállalkozások életében, olyan megoldásokat tudunk ajánlani, amelyek a vállalkozások számára komoly haszonnal járnak. Projektjeinket úgynevezett egyablakos rendszerben, sikerdíjas konstrukcióban kezeljük, tehát a megbízási díj csak nyertes pályázat esetén válik esedékessé.

Referencia kalkuláció

Egy pályázatíró szakember óradíja egy konzultáció esetén akár több ezer, vagy több tízezer forintra is rúghat. KéK Cégcsoport Tagként Önnek csak és kizárólag nyertes pályázat esetén válik esedékessé a megbízási díj, ezzel jelentős költségeket takaríthat meg.

KEDVEZMÉNYES IRODASZER SZOLGÁLTATÁS

Spóroljon irodaszer költségein velünk!

A KéK Cégcsoport Magyarország piacvezető papír, író- és irodaszer, illetve számítástechnikai eszköz kereskedelmi és szolgáltató vállalatával együttműködve szolgálja ki a tagjai ilyen irányú igényeivel. Intézze kényelmesen az irodaszerek gyors beszerzését! Partnereink webáruházán keresztül megrendelhet mindent, amire szüksége van az irodai munkában. A KéK Cégcsoport segítségével a termékeket a hivatalos nagykereskedelmi ár alatt szerezheti be, valamint nettó 15 000 forintos megrendelés felett biztosítjuk a díjtalan házhozszállítás 48 órán belül.

GÁZ ÉS ENERGIA

Kedvező energia és gáz szolgáltatás Önnek!

A KéK Cégcsoport 2010-ben indította el a villamos energia és földgáz értékesítési tevékenységet a hazai KKV szektor képviselői számára, amelynek köszönhetően a Tagok jelentős kedvezményeket érhetnek el a legfontosabb energiahordozók terén.

MEDIÁTORI TEVÉKENYSÉG

Mediátori segítség Önnek!

A mediátori iroda üzleti ügyekben és jogi eljárásokban vállal képviseletet, közvetítést, tanácsadást és konzultációt. Az iroda képviselői az alábbi területen tudnak szakmai segítséget nyújtani a Cégcsoport tagjai számára: polgárjogi mediáció, büntetőjogi mediáció, gazdasági jogi mediáció. A szolgáltatás részét képezi a tartozások kezelése és rendezése, peres ügyek előmozdítása és megoldása tárgyalás útján, adóhatósági vizsgálatokkal kapcsolatos konzultáció.

EGÉSZSÉG ÉS NYUGDÍJPÉNZTÁR

Flottakövetés

Intelligens flottakövetés!

A KéK Cégcsoport által felkínált intelligens flottakövető rendszer hasznos funkciók sokaságát kínálja. Ezek közé tartozik az e-útdíj online tervezésének és nyilvántartásának lehetősége, a parkolási funkció (parkolási díj készpénzes kifizetését kiváltó megoldás), az illetéktelen behatolás esetén riasztást küldő védelmi rendszer (így lehetőség van a gépjármű működésének letiltására). A rendszer segítségével az üzemeltető folyamatosan követheti valamennyi gépjármű helyzetét és menetadatait.

A flottakövető rendszer nemcsak személy- és tehergépkocsikra, de mezőgazdasági gépekre, munkagépekre és más haszongépekre is alkalmazható, mezőgazdasági és ipari felhasználásra egyaránt ajánlott.

ÉPÜLETGÉPÉSZET

MEGTAKARÍTÁSOK

Megtakarítások Önnek!

Célunk, hogy ne csak Tagjainkat, hanem Tagjaink munkavállalóit is támogassuk szolgáltatásainkkal! Többféle megtakarítási lehetőséget kínálunk, melyek különféle célok megvalósításában segíthetnek.

Az egyik legnépszerűbb befektetési forma a lakástakarék pénztár, melyre akár 720.000 Forint állami támogatást kaphatnak a szerződők. A KéK Cégcsoport Ügyfeleinek a szerződéskötés legtöbbször díjmentes.

Referencia kalkuláció

A lakástakarék pénztár egy joggal népszerű megtakarítási forma, hiszen 30%-os állami támogatást (de legfeljebb évente 72.000 Forintot) kaphat a szerződő fél. A szerződéskötési díj a szerződéses összeg 1%-a, ami egy 10 éves futamidejű megtakarításnál több tízezer forintra is rúghat. Ügyfeleink részére a szerződéskötés legtöbbször díjmentes.

Az LTP mellett egészség- és nyugdíjpénztár nyitási lehetőséget is kínálunk Ügyfeleink részére. Több mint 20 partnercégünk ajánlatai és szolgáltatásai közül tudjuk kiválasztani a legoptimálisabb megoldásokat.

Gyakran feltett kérdések

Kék Cégcsoport Kft.

A Kék Cégcsoporthoz az alapítás óta több mint 4,000 vállalkozás csatlakozott, így olyan áron tudunk szolgáltatásokat igényelni Magyarország vezető szolgáltatóitól, melyeket egymaga egyetlen egy vállalkozás sem tudna. Így a hozzánk csatlakozott vállalkozások kedvezményesen vehetik igénybe tőlünk számos alapvető  szolgáltatásokat, mint például a telefon, internet, üzemanyag és számos más a működéshez nélkülözhetetlen szolgáltatás.

Az ingyenes csatlakozással Önnek elérhetővé válik a KéK Körkép felületünk, ahol ingyenesen tud kapcsolatba lépni több mint 4,000 vállalkozással Magyarország szerte. Mutassa be üzletét, termékeit és szolgáltatásait, keressen új partnereket és beszállítókat, mindezt teljesen ingyen!

A kedvezményes szolgáltatások igénybe vétele viszont egyszeri csatlakozási díjhoz kötött, melynek díja egyszeri nettó 25,000 forint, az állandó havidíj pedig nettó 4,500 forint melyet fél éves ciklusokban kell megfizetni.

Az online csatlakozás után (regisztráció) azonnal  elérhetővé válik KéK Körkép felületünk, melyet nyugodtan használhat kapcsolat építés céljából. Ezen felül megtekinthetővé válnak a kedvezményesen igényelhető szolgáltatások is, azonban ezek igénylése már díjfizetéshez kötött. Az igényléshez, illetve a teljes jogú csatlakozáshoz kérjük a feltüntetett elérhetőséget felkeresni. A csatlakozással egyidőben egy munkatársunk azonnal felkeresi Önt a szükséges tudnivalókkal és lehetőségekkel. 

A KéK Körkép felületünk ingyenesen igénybe vehető minden vállalkozás számára.

A teljeskörű tagok esetében a Kék Cégcsoport felé az egyszeri regisztrációs díjon és a fél évente fizetendő adminisztrációs díjon felül egyéb kötelezettsége nincsen. Természetesen a szolgáltatások igénylése díjhoz kötött, ami azonban jóval kedvezőbb, mint a piaci listaárak.

Minden tagunknak elérhető az online KéK Körkép szolgáltatásunk, melynek keretében tagjaink szabadon kommunikálhatnak egymással. Így szerezve akár új ügyfeleket cége számára.

Csatlakozzon Ön is a KéK vállakozói közösségéhez

Az ingyenes csatlakozás során Ön díj mentesen használhatja a KéK Körkép felületünket, ahol több mint 4,000 előfizetői cégtaggal és ezen felül további ingyenes tagokkal is kapcsolatba lépve bemutathatja üzletét. Így szerezve új ügyfeleket vagy partnereket vállalkozása számára. Próbálja ki ingyen még ma! Ezen túlmenően a kedvezményes szolgáltatások igénylése díjfizetéshez kötött, melynek díja nettó 4,500 forint/hó! Spóroljon költségein, a listaáraknál jobb feltételek mellett! Ismerje meg azokat a szolgáltatásokat, melyeket nálunk biztosan olcsóbban kaphat meg!