fbpx

Karrier lehetőség

A KéK Cégcsoportnál

A KéK Cégcsoport Kft. 20 éves múltra tekint vissza és szolgáltatásai több mint 4,000 vállalkozást szolgálnak ki Magyarország szerte. Mutassa meg az általunk biztosított szolgáltatásokat másoknak, mindezt egy professzionális csapat tagjaként! Legyen a munkája a szenvedélye! Lépjen velünk kapcsolatba. Kiemelkedő juttatások és izgalmas karrier lehetőség várja nálunk.

Az új munkatárs feladata a KéK Cégcsoport által nyújtott szolgáltatások értékesítése. Tárgyalások vezénylése, szolgáltatások bemutatása és értékesítése KéK Cégcsoport ügyfeleknek.

Proaktív és kommunikatív személyiség. Igényes és talpraesett munkavégzés. Felelősség vállalás a munka és az ügyfelek iránt. Angol nyelvhasználat előny!

Meglévő, folyamatosan bővülő ügyfél adatbázis, professzionális, 20 éves cégkultúra, folyamatos továbbképzések, rugalmas munkavégzés. A Magyarországon egyedülálló és kiemelkedő juttatási csomagunk, továbbá a karrier fejlődési lehetőség teszi egyedülállóvá a KéK Cégcsoport értékesítési osztályát!

A nyitott pozícióra jelentkezni a lenti kapcsolati űrlap segítségével lehetséges. Kérjük adja meg kapcsolati adatait egy rövid szakmai összefoglaló keretében, hogy felkeressük az interjú beszélgetéssel kapcsolatban.